ΑΟ Καστέλλας - Photo album

Recommend Print

ΠΑΙΔΙΚΟ : 2011-2012

....

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ε.Π.Σ.Π.

ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 - 2012


Β' ΟΜΙΛΟΣ


Α.Ε. ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Α.Ο.Κ. ΦΑΛΗΡΟΥ

Α.Ε. ΧΑΡΑΥΓΗ / ΑΣΤΕΡΑΣ

Α.Ο. ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ

Α.Π. Ψ.Ο. ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ

Α.Ο. ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ


ΔΕΚΑΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ


ΓΗΠ. ΣΕΦ – ΣΑΒ. 07/04/2012 – 10:30

ΚΑΣΤΕΛΛΑ - Α.Ο. ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ 1 – 4

ΜΑΤΑΙΕΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΤΡΕΦΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Η ΕΝΩΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΓΡΙΦΟΣ ΠΟΥ ΚΛΗΘΗΚΕ ΝΑ ΛΥΣΕΙ Ο ΚΟΟΥΤΣ Ν. ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΝΔΕΚΑΔΑΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΔΥΣΕΠΙΛΥΤΟΣ ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΥΣΙΩΝ ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΙΚΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΝΑ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ. ΕΤΣΙ Η ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΥ 4 – 1. ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΦΑΝΗΚΕ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ ΑΦΟΥ Ο ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ. ΜΕΤΑ ΤΟ 0 – 2 Η ΚΑΣΤΕΛΛΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΛΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΡΑΚΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΕΚΡΟΥΣΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΓΚΟΛΚΙΠΕΡ. ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ. ΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΡΙΑΜΒΟΥ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥΣ. Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΚΑΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΤΕΤ Α ΤΕΤ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΣΟΥΤΑΡΕΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ Ο ΓΚΟΛΚΙΠΕΡ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΟΒΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ. ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΗΞΗ Ο ΜΟΙΡΑΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΠΙΣΩ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΓΚΟΛ. Ο ΣΚΟΡΕΡ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΕΚΑΝΕ ΚΟΥΡΣΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΣΟΥΤ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΣΤΕΛΛΑ.

ΚΑΣΤΕΛΛΑ: ΠΡΑΣΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΝΑΝΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ – ΤΣΕΝΟΛΑΡΙ ΚΩΣΤΑΣ – ΔΡΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΜΠΙΝΙΑΚΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗΣ – ΡΑΜΑ ΡΕΖΙ – ΜΑΡΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ – ΤΣΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ – ΓΚΟΣΤΙΑΝΣΚΙ ΕΡΙΚ – ΜΑΝΕΣΗ ΤΖΟΥΛΙΑΝΟ.

ΣΑΝ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΠΑΙΞΑΝ: ΦΑΒΙΑΝΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ – ΚΟΝΤΙ ΑΡΝΤΙΤ -ΡΑΜΟ ΒΑΣΙΛΗΣ – ΒΙΤΣΑΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ.

ΠΑΙΔΙΚΟ

ΠΡΩΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΗΠ. ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ – ΣΑΒ. 28/01/2012 – 11:00

Α. Ε. ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ - ΚΑΣΤΕΛΛΑ 2 – 0

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΗΝ ΗΤΤΑ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ. ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΥΠΟΤΑΧΘΗΚΕ ΜΕ 2-0 ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΣΤΗΝ ΣΑΦΩΣ ΠΟΙΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ Α.Ε. ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ. Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΟΡΙΟ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΥΣΤΕΡΟΥΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ. Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ. ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΑΝΟΥΣΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΣΩΣΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΑΝ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΜΑΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟ 15΄ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟ ΣΚΟΡ ΟΤΑΝ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΝΟ 11 ΠΗΡΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΑ ΜΠΑΛΙΑ ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΕΡΑΥΝΟΒΟΛΗΣΕ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΣΤΕΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ. ΟΣΟ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΟΜΩΣ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΡ ΕΜΕΝΕ ΣΤΟ ΕΥΘΡΑΣΤΟ 1-0 Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ. ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΧΩΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΣΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΧΥΤΑΤΟ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΤΟΥΣ (ΝΟ 9). ΗΤΑΝ ΤΡΕΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΡΜΠΟΝ ΣΧΕΔΟΝ ΙΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΑΜΕ. ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΕΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΤΣΕΝΟΛΑΡΙ ΠΡΟΛΑΒΕ ΓΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΑΠΕΚΡΟΥΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟ ΠΛΑΣΕ ΤΟΥ ΝΟ 9 ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΜΑΣ ΕΝΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΒΓΗΚΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΑΠΕΚΡΟΥΣΕ ΤΟ ΠΛΑΣΕ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ. ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΕΠΤΑ ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΗΞΗ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΣΗΜΑΔΕΨΕ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΨΥΧΡΑΙΜΟ ΠΛΑΣΕ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ 2-0 ΚΛΕΙΔΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ. Ο ΓΚΟΛΚΙΠΕΡ ΔΡΑΚΟΣ ΕΙΧΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΕ ΦΑΛΤΣΑΡΙΣΤΟ ΣΟΥΤ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΕΣΚΑΣΕ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΑΛΛΑ ΠΕΦΤΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΓΩΝΙΑ ΑΠΕΚΡΟΥΣΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ. Η ΚΑΣΤΕΛΛΑ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΩΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΠΡΑΣΣΑ ΑΠΟ ΕΥΝΟΙΚΗ ΘΕΣΗ ΠΕΡΑΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΑΟΥΤ.

ΚΑΣΤΕΛΛΑ: ΔΡΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΚΟΝΤΙ ΑΡΝΤΙΤ – ΜΑΝΕΣΗ ΤΖΟΥΛΙΑΝΟ – ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ – ΝΑΝΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ – ΜΠΙΝΙΑΚΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗΣ – ΔΡΑΚΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ – ΤΣΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΡΕΖΙ ΡΑΜΑ – ΛΙΤΣΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ – ΓΚΟΣΤΙΑΝΣΚΙ ΕΡΙΚ.

ΣΑΝ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΠΑΙΞΑΝ: ΧΑΙΤΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΠΡΑΣΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΤΣΕΝΟΛΑΡΙ ΚΩΣΤΑΣ – ΛΙΟΥΜΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ.


ΓΗΠ. ΣΕΦ – ΣΑΒ. 04/02/2012 – 10:00

ΚΑΣΤΕΛΛΑ - Α.Π.Ψ.Ο. ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ 0 – 2

ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΧΑΡΕΙ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΑΦΟΥ ΕΧΑΣΕ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΜΑΧΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ ΜΕ 2-0. Η ΚΑΣΤΕΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΕΔΩΣΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΠΟΙΟ ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΜΑΤΣ ΔΕΝ ΝΙΩΣΑΜΕ ΑΦΟΡΗΤΗ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΕΑΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ.
ΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΕΥΤΥΧΗΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΗΓΗΘΟΥΝ ΜΟΛΙΣ ΣΤΟ 3΄ ΟΤΑΝ Ο ΜΑΝΕΣΗ ΕΚΑΝΕ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΚΗ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΠΟΥ ΣΟΥΤΑΡΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ ΑΙΦΝΙΔΙΑΖΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΜΑΣ. ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΓΚΟΛ ΕΔΩΣΕ ΦΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΕΤΣΙ ΣΤΟ 12΄ ΛΙΓΟ ΕΛΕΙΨΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ 0-2 ΟΤΑΝ ΣΕ ΣΕΝΤΡΑ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΔΙΩΞΙΜΟ ΤΟΥ ΜΠΙΝΙΑΚΟΥ Η ΜΠΑΛΑ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ ΔΟΚΑΡΙ ΤΗΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ. ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΕ ΣΤΟ 50΄ ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΘΕΤΗ ΜΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΒΓΗΚΕ ΠΑΙΚΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΠΛΑΣΑΡΕ ΤΟΝ ΜΑΡΑΚΗ. ( ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΧΘΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ) Η ΚΑΣΤΕΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΙΧΕ ΔΥΟ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΕ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΛΙΤΣΙ. Η ΠΡΩΤΗ ΣΤΟ 20΄ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΟΤΑΝ ΠΗΡΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΗΜΙΚΥΚΛΙΟ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΠΕΡΑΣΕ ΤΡΕΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΟΥΤΑΡΕ ΔΥΝΑΤΑ ΛΙΓΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ ΔΟΚΑΡΙ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΜΑΤΣ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΠΛΑΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΕΡΑΣΕ ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΑΟΥΤ ΚΑΙ ΕΦΘΑΣΕ ΦΑΤΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΟΛΚΙΠΕΡ ΟΜΩΣ ΜΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΜΠΑΙΚΤΗ ΝΑ ΠΑΣΑΡΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΣΟΥΤΑΡΕΙ ΑΠΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ. ΣΤΑ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΣΤΟ 25΄ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΦΩΤΙΑΔΗ ΛΟΓΩ ΑΔΙΑΘΕΣΙΑΣ. ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΜΑΤΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 45 ΛΕΠΤΑ ΕΩΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΝΟΔΕΨΕΙ ΤΟΝ κ. ΦΩΤΙΑΔΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.

ΚΑΣΤΕΛΛΑ: ΜΑΡΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ – ΚΟΝΤΙ ΑΡΝΤΙΤ – ΜΑΝΕΣΗ ΤΖΟΥΛΙΑΝΟ ( 36΄ ΛΙΟΥΜΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ) – ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ – ΧΑΙΤΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ( 36΄ ΤΣΕΝΟΛΑΡΙ ΚΩΣΤΑΣ ) – ΜΠΙΝΙΑΚΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ( 60΄ ΚΟΥΜΠΙΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ) – ΓΚΟΣΤΙΑΝΣΚΙ ΕΡΙΚ ( 55΄ ΡΑΜΟ ΒΑΣΙΛΗΣ ) – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ – ΤΣΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΛΙΤΣΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ – ΡΑΜΑ ΡΕΖΙ.ΓΗΠ. ΣΕΦ – ΣΑΒ. 11/02/2012 – 10:30

ΚΑΣΤΕΛΛΑ - Α.Ε. ΧΑΡΑΥΓΗ / ΑΣΤΕΡΑΣ 1 – 4


ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΡΙΤΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΤΣ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΤΑΧΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΜΕ ΜΟΛΙΣ ΔΕΚΑ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΛΑΙΣΙΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΕΚΑΧΡΟΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΟΤΥΠΩΔΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΝΕΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΠΟΝΤΕΣ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΗΤΑΝ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ !!! ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΟ ΚΟΥΠΙ ΜΟΝΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΠΕΣΤΑΤΟΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΘΑ ΕΛΘΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΕΜΨΥΧΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ.
ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ Η ΚΑΣΤΕΛΛΑ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΗΣ ΗΤΤΑ ΣΕ ΙΣΑΡΙΘΜΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑΥΓΗ ΜΕ 4-1.
ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΡΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΩΣ ΤΑ ΜΙΣΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΣΚΟΡ ΣΤΟ 0-0. ΣΤΟ 50΄ ΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟ ΣΚΟΡ ΜΕ ΨΗΛΟΚΡΕΜΑΣΤΗ ΚΕΦΑΛΙΑ. ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΙ Η ΚΟΥΡΑΣΗ ΠΟΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΠΗΛΘΕ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΤΙ Η ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΤΟΥ ΛΙΤΣΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ, ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΔΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΕ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΕΜΠΕΙΡΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΩΣ ΤΟ 60΄ ΠΕΤΥΧΑΝ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΓΚΟΛ. ΣΤΟ 62΄ Η ΚΑΣΤΕΛΛΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΛΑΓΙΟ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΕΠΙΘΕΣΗ. Ο ΔΕΚΑΧΡΟΝΟΣ !!! ΠΕΝΤΑΥΡΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΧΑΡΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟΝ ΛΙΤΣΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΛΑΓΙΑ ΔΕΞΙΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΣΕ 3-1. ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΓΚΟΛ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΘΕΝΙΚΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ ΣΤΟ 65΄ ΜΕ ΚΑΛΟΖΥΓΙΣΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΠΕΝΑΛΤΙ.ΚΑΣΤΕΛΛΑ :

ΜΑΡΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ : ΗΤΑΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΟΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΣΟ ΤΟ ΣΚΟΡ ΕΜΕΝΕ ΣΤΟ 0-0 ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΜΑΣ.

ΚΟΝΤΙ ΑΡΝΤΙΤ : ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΑΤΟΣ.

ΜΑΝΕΣΗ ΤΖΟΥΛΙΑΝΟ : ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΝΩ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΧΡΗΣΘΕΙ ΚΑΙ ΣΚΟΡ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕΤΗ ΠΑΣΑ ΤΟΥ ΛΙΤΣΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΦΑΤΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΓΚΟΛΚΙΠΕΡ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΕ ΓΥΡΙΣΤΟ ΣΟΥΤ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΣΥΡΙΖΑ ΑΟΥΤ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΞΙ ΚΑΘΕΤΟ ΔΟΚΑΡΙ.

ΜΠΙΝΙΑΚΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗΣ : ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΑΤΣ.

ΛΙΤΣΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ : ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΑΓΩΝΙΣΘΗΚΕ

ΤΣΕΝΟΛΑΡΙ ΚΩΣΤΑΣ : ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗΓΡΑΜΜΗ ΑΜΥΝΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΣΤΟΠΕΡ.

ΛΙΟΥΜΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ : ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΡ΄ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΟΗΘΗΣΕ ΑΡΚΕΤΑ.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ : ΕΤΡΕΞΕ ΑΡΚΕΤΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΟΤΑΝ ΔΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ.

ΡΑΜΟ ΒΑΣΙΛΗΣ : ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΤΟ 2000 ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΩΣΤΕΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΑ ΕΞΟΧΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΝ. ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΤΡΕΞΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ.

ΡΑΜΑ ΡΕΖΙ : ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΤΟ 2000 ΑΛΛΑ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΛΕΝΤΟ. ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΣΠΙΘΑΜΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΑΠΑΤΗΤΗ. ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΟΤΕΡΑΚΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΓΡΑΜΜΗΣ.

ΝΤΕΝΤΑ ΕΛΤΟΝ : ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΤΟ 2000.ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΥ ΚΛΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ. ΕΛΑΧΕ Ο ΚΛΗΡΟΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΡΑΜΟ ΕΚΑΝΕ ΤΡΕΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΧΑΡΑΥΓΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΜΥΤΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥΣ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ.

ΣΑΝ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΓΩΝΙΣΘΗΚΑΝ:

ΝΤΡΕΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ: ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΤΟ 2000

ΠΕΝΤΑΥΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ : ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΤΟ 2001

ΧΑΒΕΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ : ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΤΟ 2000

ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ο ΕΛΤΟΝ ΝΤΕΝΤΑ ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ

ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

---------------------------------------------------------

Παιδικό 2012 - 2ος όμιλοςΘέση Ομάδα ΑΓΝΙΗΓΥΓΚΔιαφΒαθ
1 up (2) ΑΟΚ Φαλήρου (Π) 3 2 1 0 6 1 5 7
2 up (3) ΑΕ Σαλαμίνας (Π) 3 2 1 0 7 3 4 7
3 down (1) Νέοι Ευγενείας (Π) 3 2 0 1 4 3 1 6
4 same (4) Χαραυγή Αστέρας (Π) 3 1 2 0 6 3 3 5
5 same (5) Παννεαπολικός (Π) 3 0 0 3 3 9 -6 0
6 same (6) Καστέλλα (Π) 3 0 0 3 1 8 -7 0
ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ

ΣΑΒΒΑΤΟ 18/02/2012 - 11:00

Α.Ο.Κ. ΦΑΛΗΡΟΥ - ΚΑΣΤΕΛΛΑ 2 – 1

ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΑΦΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΗΤΤΗΘΗΚΕ 2-1 ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Α.Ο.Κ. ΦΑΛΗΡΟΥ. Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΣΗΜΑΔΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΤΗΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΟΛΙΣ ΣΤΟ 10΄ ΝΑ ΜΕΤΟΥΣΙΩΘΕΙ ΜΕ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ Ο ΣΥΝΗΘΗΣ ΥΠΟΠΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΤΣΙ ΟΤΑΝ ΠΗΡΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΠΕΡΑΣΕ ΕΠΤΑ – ΟΧΤΩ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ( ΔΥΟ – ΤΡΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΜΑΤΑΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΚΟΨΟΥΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΦΑΟΥΛ Η ΤΡΑΒΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ) ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΟΥΤ ΕΔΩΣΕ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΕΛΛΑ. ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΓΚΟΛ, ΟΜΩΣ Ο ΣΚΟΡΕΡ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΕΙ ΑΦΟΥ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ Κ. ΦΩΤΙΑΔΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΚΟΛ ΝΑ ΧΕΙΡΟΝΟΜΕΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΟΥ, ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ. Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΕΣΤΙ Κ. ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΝ ΑΝΤΙΒΑΡΟ ΣΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΗΣ ΚΕΡΚΙΔΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΥΓΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
Η ΑΠΟΒΟΛΗ ΑΥΤΗ ΟΜΩΣ ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΑΦΟΥ Η ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΠΗΡΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΜΕ ΣΩΣΤΕΣ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΕΒΗ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ Ο ΚΟΟΥΤΣ Ν. ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΨΕΙ Η ΕΣΤΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΣΤΑΘΕΡΟΥ ΜΑΡΑΚΗ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΑΡΕΛΕΙΠΑΝ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΜΟΧΛΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΕ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΡΑΜΑ ΚΑΙ ΤΣΑΚΟΥ ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ Ο ΤΣΑΚΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΕΡΑ ΔΥΟ ΤΕΡΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΜΕ ΩΡΑΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΦΑΟΥΛ ΑΠΟ ΠΛΑΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΝΑ ΓΛΕΙΨΕΙ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΔΟΚΑΡΙΩΝ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΩΝ. ΕΤΣΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΟΠΟΥ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΒΟΗΘΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΟΥΡΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΠΑΙΖΑΝ ΜΕ ΠΑΙΚΤΗ ΛΙΓΟΤΕΡΟ. ΣΤΟ 60΄ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΗΣΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΟΡΝΕΡ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΓΥΡΙΣΤΟ ΣΟΥΤ ΑΠΟ ΕΥΝΟΙΚΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΛΙΓΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ ΔΟΚΑΡΙ. ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΕΝΤΑΛΕΠΤΟ ΗΤΑΝ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ. ΣΤΟ 65΄ ΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ ΙΣΟΦΑΡΙΣΑΝ ΜΕ ΚΟΝΤΙΝΟ ΠΛΑΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΓΧΥΣΗ. ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ ΣΤΟ 67΄ Η ΚΑΣΤΕΛΛΑ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟ ΣΚΟΡ ΟΤΑΝ Ο ΤΣΑΚΟΣ ΕΚΛΕΨΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΑΛΛΑ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ΡΑΜΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΚΑΘΕΤΗ ΜΠΑΛΙΑ ΞΑΝΑΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΤΣΑΚΟ ΣΤΟΝ ΚΕΝΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΠΛΑΓΙΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥΤΑΡΕ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΓΚΟΛΚΙΠΕΡ ΣΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ. ΣΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΟ ΛΕΠΤΟ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΟΤΑΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΕΠΩΦΕΛΗΘΗΚΕ ΤΗΣ ΟΛΙΓΩΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΠΕΦΥΓΕ ΤΟ ΤΑΚΛΙΝ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΨΥΧΡΑΙΜΑ ΠΛΑΣΑΡΕ ΤΟΝ ΜΑΡΑΚΗ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ. ΙΣΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΑΨΕΓΑΔΙΑΣΤΗ ΕΩΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΙΟ.
ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΦΥΡΙΓΜΑ ΒΡΗΚΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΡΟΣΜΕΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΜΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΚΥΡΙΩΣ ΕΛΕΩ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΟΥΣΙΩΣΟΜΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

ΚΑΣΤΕΛΛΑ: ΜΑΡΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ – ΜΠΙΝΙΑΚΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗΣ – ΔΡΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ – ΛΙΤΣΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ – ΤΣΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ – ΓΚΟΣΤΙΑΝΣΚΙ ΕΡΙΚ – ΔΡΑΚΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ ( 25΄ ΝΑΝΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ---- 61΄ ΤΣΕΝΟΛΑΡΙ ΚΩΣΤΑΣ ) – ΡΑΜΑ ΡΕΖΙ – ΜΑΝΕΣΗ ΤΖΟΥΛΙΑΝΟ ( 15΄ ΛΙΟΥΜΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ) .


ΠΕΜΠΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΗΠ. Π. ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ – ΣΑΒ. 03/03/2012 – 10:00

Α.Ο. ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ - ΚΑΣΤΕΛΛΑ 1 – 0

ΕΝΑ ΤΥΧΕΡΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ Ο ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ ΜΟΛΙΣ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΛΕΠΤΟ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΦΑΟΥΛ ΑΠΟ ΣΑΡΑΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΑΘΗΚΕ ΑΡΚΕΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. Η ΚΑΣΤΕΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟΝΤΗ, ΚΑΡΦΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ, ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΙΧΕ ΣΕ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕ. Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ Α.Ο.Κ. ΦΑΛΗΡΟΥ. ΜΟΝΟ ΣΕ ΛΙΓΑ ΜΙΚΡΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ. Η ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΜΑΣ ΓΡΑΜΜΗ ΕΚΑΝΕ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΟΙ ΜΕΣΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΠΑΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΡΗΧΑ ΝΕΡΑ ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΝ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ Ο ΓΚΟΛΚΙΠΕΡ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΕΝΑ ΗΣΥΧΟ ΠΡΩΙΝΟ. ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΤΟ 20΄ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΩΝ ΑΠΕΚΡΟΥΣΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΣΕ ΚΟΡΝΕΡ ΠΕΦΤΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΓΩΝΙΑ ΔΥΝΑΤΟ ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΛΙΟΥΜΠΑ ΕΝΩ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΣΟΥΤΑΡΕ ΑΠΟ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ ΛΙΓΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ ΔΟΚΑΡΙ. Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΑΙΗ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΤΥΧΕΡΟΥ!! ΓΚΟΛ ΕΙΧΕ ΔΥΟ ΤΥΧΕΡΑ !! ΔΟΚΑΡΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕ ΤΥΦΛΟ ΓΥΡΙΣΤΟ ΣΟΥΤ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΣΕΝΤΡΑ ΣΟΥΤ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΚΑΘΕΤΟ, ΕΝΩ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ Ο ΠΡΑΣΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΘΗΚΕ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΣΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΕΞΤΡΕΜ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ ΤΟΥ. ΣΤΑ ΥΠΕΡ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ ΔΕΙΞΑΜΕ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΦΥΡΙΓΜΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΟΡΦΑΝΟΥ.

ΚΑΣΤΕΛΛΑ: ΠΡΑΣΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΤΣΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΔΡΑΚΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ – ΔΡΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ – ΜΠΙΝΙΑΚΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗΣ – ΛΙΟΥΜΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ( 60΄ ΤΣΕΝΟΛΑΡΙ ΚΩΣΤΑΣ ) – ΝΑΝΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ( 55΄ ΧΑΙΤΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ) – ΓΚΟΣΤΙΑΝΣΚΙ ΕΡΙΚ – ΜΑΝΕΣΗ ΤΖΟΥΛΙΑΝΟ ( 36΄ ΚΟΝΤΙ ΑΡΝΤΙΤ ).

ΠΑΙΔΙΚΟ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ - ΠΕΜΠΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Θέση

Ομάδα

ΑΓ

Ν

Ι

Η

ΓΥ

ΓΚ

Διαφ

Βαθμοί

1

up

2

Α.Ε. ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

5

4

1

0

12

3

9

13

2

up

3

Α.Ε. ΧΑΡΑΥΓΗ / ΑΣΤΕΡΑΣ

5

3

2

0

11

5

6

11

3

down

1

Α.Ο.Κ. ΦΑΛΗΡΟΥ

5

3

1

1

8

6

2

10

4

same

4

Α.Π.Ψ.Ο. ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ

5

2

0

3

5

7

-2

6

5

same

5

Α.Ο. ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ

5

1

0

4

5

11

-6

3

6

same

6

ΚΑΣΤΕΛΛΑ

5

0

0

5

2

11

-9

0


.

ΕΚΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΗΠΕΔΟ ΣΙΤΑΠΟΘΗΚΕΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

ΣΑΒΒΑΤΟ 10/03/2012 - 09:30

ΚΑΣΤΕΛΛΑ - Α.Ε. ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ 0 – 6

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΗΝ ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΥΠΟΤΑΧΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ Α.Ε. ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΜΕ 6-0. ΕΤΣΙ ΕΦΘΑΣΕ ΑΙΣΙΩΣ ΤΗΝ ΕΚΤΗ ΔΙΑΔΟΧΙΚΗ ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΑΠ΄ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΑΔΥΝΑΜΟ ΚΡΙΚΟ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ. ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ( ΒΑΡΙΑΣ ) ΗΤΤΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΕΣ.
ΑΙΤΙΑ ΠΡΩΤΗ : Η ΚΑΣΤΕΛΛΑ ΣΤΕΡΗΘΗΚΕ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΣΕΦ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΕΥΘΕΙ ΑΠΟ ΣΧΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ. ΚΑΙ ΕΤΣΙ Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΟΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΟΝΤΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΝΤΕ ΓΗΠΕΔΑ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΗΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ. ΕΤΣΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΦΘΑΣΕ ΑΙΣΙΩΣ ΤΑ ΤΡΙΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΝΩ ΒΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΥΟ. ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ.
ΑΙΤΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ : ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΩΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΜΟ. ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΙ ΜΑΤΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΞΕΙ ΠΛΗΡΕΙΣ. ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΝ ΕΠΤΑ ΠΑΙΚΤΕΣ. ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΕΝΩ ΤΗΝ ΔΕΚΑΟΧΤΑΔΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΑΝ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.
ΑΙΤΙΑ ΤΡΙΤΗ : ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ 25΄ ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΥΛΟΥΣΕ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΣΤΕΛΛΑ, ΑΠΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΦΛΥΑΡΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΕ Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΜΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΚΡΟΥΣΕ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥΤ ΑΠΟ ΠΛΑΓΙΑ ΔΕΞΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΝ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΜΕΝΟΥ ΜΑΡΑΚΗ. ΗΤΑΝ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟΒΟΛΗ ΑΛΛΑ ΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΡΟΗΓΗΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΑΟΥΤ. ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟ 0-1 ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΕΙΚΟΣΙ ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΡΑΤΗΣΑΜΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΘΗΚΑΝ. Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΨΗΛΟΚΡΕΜΑΣΤΟ ΣΟΥΤ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 0-2 ΕΝΩ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΑΠΟΧΩΡΟΥΣΑΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΟΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΟΣ. ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΜΙΚΡΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΟΜΕΡΟΙ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ FAIR PLAY !!! ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΦΙΛΟΔΩΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΗ !!! ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΑΛΛΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΚΟΛ ΕΝΩ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΟΚΑΡΙΑ.

ΚΑΣΤΕΛΛΑ : ΜΑΡΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ – ΚΟΝΤΙ ΑΡΝΤΙΤ – ΤΣΕΝΟΛΑΡΙ ΚΩΣΤΑΣ – ΔΡΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ – ΓΚΟΣΤΙΑΝΣΚΙ ΕΡΙΚ – ΛΙΟΥΜΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΜΠΙΝΙΑΚΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗΣ – ΠΡΑΣΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΛΙΤΣΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ – ΤΣΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ.

ΣΑΝ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΠΑΙΞΑΝ : ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΒΙΤΣΑΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ – ΝΤΕΝΤΑ ΕΛΤΟΝ – ΝΤΡΕΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ – ΑΛΤΣΑΝΙ ΣΕΡΤΖΙΟ.

ΠΑΙΔΙΚΟ - ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΟΜΙΛΟΣ


Θέση

Ομάδα

ΑΓ

Ν

Ι

Η

ΓΥ

ΓΚ

Διαφ

Βαθμοί

1

1

Α.Ε. ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

6

5

1

0

18

3

15

16

2

2

Α.Ε. ΧΑΡΑΥΓΗ / ΑΣΤΕΡΑΣ

6

4

2

0

13

6

7

14

3

3

Α.Ο.Κ. ΦΑΛΗΡΟΥ

6

3

1

2

9

8

1

10

4

4

Α.Π.Ψ.Ο. ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ

6

3

0

3

6

7

-1

9

5

5

Α.Ο. ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ

6

1

0

5

5

12

-7

3

6

6

ΚΑΣΤΕΛΛΑ

6

0

0

6

2

17

-15

0


ΕΒΔΟΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΗΠ. ΑΓΕΤ ΧΑΡΑΥΓΗΣ - ΣΑΒ. 17/03/2012 - 10:30


Α.Π.Ψ.Ο. ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ - ΚΑΣΤΕΛΛΑ 4 – 1

ΝΕΑ ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ, ΕΒΔΟΜΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ ΜΕ 4 – 1. ΤΟ ΣΚΟΡ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΑΦΟΥ Η ΚΑΣΤΕΛΛΑ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΑΣΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΤΡΙΜΩΞΕ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕ ΤΟΥΣ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥΣ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΠΡΟΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΔΕΧΟΜΕΝΗ ΑΣΤΕΙΑ ΓΚΟΛ. ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΜΕ 2-0 ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ. Η ΚΑΣΤΕΛΛΑ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΜΑΝΕΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕΤΗ ΤΟΥ ΛΙΤΣΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΑΟΥΤ. ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ. ΕΛΕΓΞΑΝ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΓΚΟΛ. Η ΑΡΧΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΛΛΑ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΚΟΝΤΡΟΛ ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΒΕ Ο ΓΚΟΛΚΙΠΕΡ ΝΑ ΑΠΟΚΡΟΥΣΕΙ . ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΕ ΦΑΣΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ Η ΚΑΣΤΕΛΛΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΕΝΑΛΤΙ ΟΤΑΝ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΩΝ ΑΠΕΚΡΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΥΤΗ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ. Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΕΒΑΛΕ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ. ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΕΥΣΤΟΧΑ Ο ΜΠΙΝΙΑΚΟΥ ΞΑΝΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΣΤΕΛΛΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΠΙΕΖΕΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΡΟΗ ΤΟΥ ΜΑΤΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΛΑΣΕΔΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΟ 3-1. ΝΕΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΣΤΕΛΛΑ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΟΥΜΠΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΟ ΚΟΝΤΡΟΛ ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΟΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΑΚΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ ΕΠΙΑΣΕ ΩΡΑΙΟ ΣΟΥΤ ΑΛΛΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΛΙΓΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ ΔΟΚΑΡΙ. ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Η ΚΑΣΤΕΛΛΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΟΤΑΝ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥΣ ΔΕΧΘΗΚΕ ΑΠΡΟΣΜΕΝΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΕΝΗ ΕΣΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΜΑΣ.

ΚΑΣΤΕΛΛΑ: ΠΡΑΣΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΛΙΟΥΜΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΤΣΕΝΟΛΑΡΙ ΚΩΣΤΑΣ – ΔΡΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΜΠΙΝΙΑΚΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗΣ – ΛΙΤΣΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ( 36΄ ΚΟΝΤΙ ΑΡΝΤΙΤ ) - ΜΑΝΕΣΗ ΤΖΟΥΛΙΑΝΟ – ΔΡΑΚΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ ( 36΄ ΜΑΡΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ )– ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ – ΓΚΟΣΤΙΑΝΣΚΙ ΕΡΙΚ – ΝΑΝΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ.


ΟΓΔΟΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΗΠ. ΑΓΕΤ ΧΑΡΑΥΓΗΣ – ΣΑΒ.24/03/2012 – 10:30


Α.Ε. ΧΑΡΑΥΓΗ / ΑΣΤΕΡΑΣ - ΚΑΣΤΕΛΛΑ 1 – 1
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΓΔΟΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΡΟΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΙΣΩΣ ΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Η ΚΑΣΤΕΛΛΑ ΕΠΑΙΞΕ ΣΧΕΔΟΝ ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΛΙΤΣΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΑΤΣ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ.ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΥΛΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΧΑΡΑΥΓΗΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥΣ
ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. ΟΜΩΣ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΒΓΑΙΝΕ ΜΕ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΩΝ. ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΣΤΟ ΣΚΟΡ ΟΤΑΝ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΕΜΜΕΣΟ ΣΤΟ 23΄ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΛΙΤΣΙ ΑΠΕΚΡΟΥΣΕ ΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΚΤΙΝΑΞΗ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΤΟΥ ΓΩΝΙΑ Ο ΓΚΟΛΚΙΠΕΡ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΩΝ. Η ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΧΑΡΑΥΓΗΣ ΕΩΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΧΑΝ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥΤ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΟΥΤ. ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΛΗ ΦΑΣΗ ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ
ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΦΥΛΑΚΤΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΚΡΟ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΟΥΤ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΛΙΓΟ ΑΟΥΤ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΞΙ ΚΑΘΕΤΟ ΔΟΚΑΡΙ. ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΛΕΠΤΟ ΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΦΑΟΥΛ ΠΟΛΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ. ΤΟ ΦΑΟΥΛ ΕΚΤΕΛΕΣΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΜΠΑΛΑ ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. ΕΚΕΙ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΧΑΡΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΠΙΝΙΑΚΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΣΤΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΑΣΣΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΚΟΡ. ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΡΥΟ ΓΚΟΛ ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΟ ΣΦΥΡΙΓΜΑ ΤΗΣ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Η ΑΜΥΝΑ ΜΑΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΗΣ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟΦΥΓΕΙ. ΤΟ ΓΚΟΛ ΕΛΥΣΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΧΑΡΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΣΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗ ΝΙΚΗ. ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΒΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ. Η ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΟΥΣ ΑΠΕΦΕΡΕ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΚΑΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΠΛΑΓΙΟΚΟΠΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ( ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ), ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΔΟΚΑΡΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΟ 40΄ ΜΕ ΣΟΥΤ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΤΡΑΝΤΑΞΕ ΤΟ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ ΔΟΚΑΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΟ 66΄ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΦΑΟΥΛ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΕΚΡΟΥΣΕ ΣΤΟ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ. Η ΚΑΣΤΕΛΛΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΑΚΡΙΝΟ ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΛΙΤΣΙ ΣΤΟ 43΄ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΡΕΖΙ ΡΑΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΔΙΩΞΕ ΣΕ ΚΟΡΝΕΡ Ο ΓΚΟΛΚΙΠΕΡ. ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ 67΄ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΩΝ ΣΠΑΤΑΛΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΝ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ ΚΑΤΙ Η ΤΥΧΗ. ΤΟ ΜΑΤΣ ΒΑΔΙΖΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΟΓΔΟΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΗΤΤΑ ΜΑΣ. ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΠΕΛΠΙΔΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ Ο ΤΣΑΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΒΑΘΕΙΑ ΜΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΗ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΧΑΡΑΥΓΗΣ ΑΦΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΟΙ ΜΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΛΙΤΣΙ ΜΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΩΝ. Ο ΛΙΤΣΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΨΥΧΡΑΙΜΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ. ΣΤΑ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΑΝ ΕΞΑΛΑ ΤΟΝ ΑΠΡΟΣΜΕΝΟ ΒΑΣΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΒΑΘΜΟ. ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΥΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΜΒΛΥΝΕΙ ΚΑΠΩΣ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΗΤΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.

ΚΑΣΤΕΛΛΑ: ΠΡΑΣΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ – ΜΑΝΕΣΗ ΤΖΟΥΛΙΑΝΟ ( 36΄ ΚΟΝΤΙ ΑΡΝΤΙΤ – 55΄ ΒΙΤΣΑΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ) – ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ( 50΄ ΤΣΕΝΟΛΑΡΙ ΚΩΣΤΑΣ ) – ΝΑΝΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ( 36΄ ΜΑΡΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ) – ΜΠΙΝΙΑΚΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗΣ – ΤΣΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΛΙΟΥΜΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΡΑΜΑ ΡΕΖΙ - ΓΚΟΣΤΙΑΝΣΚΙ ΕΡΙΚ ( 60΄ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ) – ΛΙΤΣΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Παιδικό 2012

2ος όμιλος

Θέση

Ομάδα

ΑΓ

Ν

Ι

Η

ΓΥ

ΓΚ

Διαφ

Βαθμοί

1

(1)

ΑΕ Σαλαμίνας

8

7

1

0

22

3

19

22

2

(3)

ΑΟΚ Φαλήρου

8

5

1

2

15

12

3

16

3

(2)

Χαραυγή Αστέρας

8

4

3

1

14

10

4

15

4

(4)

Νέοι Ευγενείας

8

4

0

4

13

12

1

12

5

(5)

Παννεαπολικός

8

1

0

7

6

15

-9

3

6

(6)

Καστέλλα

8

0

1

7

4

22

-18

1


ΕΝΑΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΗΠ. ΣΕΦ – ΣΑΒ. 31/03/2012 – 10:00


ΚΑΣΤΕΛΛΑ - Α.Ο.Κ. ΦΑΛΗΡΟΥ 2 - 2


ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΟΥΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΙΕΙ ΝΕΡΟ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΙΣΟΠΑΛΗ 2 – 2 ΜΕ ΤΟΝ Α.Ο.Κ. ΦΑΛΗΡΟΥ. Η ΚΑΣΤΕΛΛΑ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΕΚΑΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΛΕΠΤΟ ΜΕ 2-0. ΤΟ ΣΚΟΡ ΑΝΟΙΞΕ ΜΟΛΙΣ ΣΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΛΕΠΤΟ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥΠΟΥ ΕΠΩΦΕΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΙΓΩΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΔΙΔΥΜΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΟΜΟΡΦΟ ΠΛΑΣΕ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΟ 15΄ Ο ΛΙΤΣΙ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΦΑΟΥΛ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΔΩΣΕ ΑΕΡΑ ΔΥΟ ΤΕΡΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΕΛΛΑ. ΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΑΛΛΑ Η ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΔΡΑΚΟΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΑΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΠΑΤΟΥΣΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΕΩΣ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΙΤΣΙ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΚΑΙ ΤΣΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΤΕΡΜΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΟΤΙ ΤΟ 2-0 ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΚΟΡ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΠΡΙΝ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΤΟ ΦΑΛΗΡΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΣΕ 2-1 ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΑΝΑΠΤΕΡΩΜΕΝΟ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ. Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΣΤΕΛΛΑ ΟΤΑΝ Η ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ ΛΙΤΣΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΟΡΝΕΡ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑΣ ΔΟΚΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΝΤΑΣ ΑΟΥΤ. ΟΣΟ ΠΕΡΝΟΥΣΕ Η ΩΡΑ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΟΥΣΑΝ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΛΗΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΦΑΟΥΛ ΑΠΟ ΚΑΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΕΚΡΟΥΣΕ Ο ΔΡΑΚΟΣ. ΤΕΛΙΚΑ Η ΠΙΕΣΗ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΑΠΕΔΩΣΕ ΚΑΡΠΟΥΣ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗ ΛΗΞΗ ΟΤΑΝ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ ΜΕ ΟΜΟΡΦΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΒΟΛΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.

ΚΑΣΤΕΛΛΑ: ΔΡΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΜΑΝΕΣΗ ΤΖΟΥΛΙΑΝΟ ( 25΄ ΛΟΓΩ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ – ΦΑΒΙΑΝΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ) – ΤΣΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΜΠΑΡΤΖΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ – ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ – ΜΠΙΝΙΑΚΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗΣ – ΜΑΡΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ – ΓΚΟΣΤΙΑΝΣΚΙ ΕΡΙΚ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ – ΛΙΤΣΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ – ΝΑΝΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ.

Παιδικό 2012

2ος όμιλος

Θέση

Ομάδα

ΑΓ

Ν

Ι

Η

ΓΥ

ΓΚ

Διαφ

Βαθμοί

1

(1)

ΑΕ Σαλαμίνας

9

7

1

1

23

7

16

22

2

(2)

ΑΟΚ Φαλήρου

9

5

2

2

17

14

3

17

3

(4)

Νέοι Ευγενείας

9

5

0

4

17

13

4

15

4

(3)

Χαραυγή Αστέρας

9

4

3

2

15

12

3

15

5

(5)

Παννεαπολικός

9

2

0

7

8

16

-8

6

6

(6)

Καστέλλα

9

0

2

7

6

24

-18

2


ΔΕΚΑΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΗΠ. ΣΕΦ – ΣΑΒ. 07/04/2012 – 10:30

ΚΑΣΤΕΛΛΑ - Α.Ο. ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ 1 – 4

ΜΑΤΑΙΕΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΤΡΕΦΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Η ΕΝΩΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΓΡΙΦΟΣ ΠΟΥ ΚΛΗΘΗΚΕ ΝΑ ΛΥΣΕΙ Ο ΚΟΟΥΤΣ Ν. ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΝΔΕΚΑΔΑΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΔΥΣΕΠΙΛΥΤΟΣ ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΥΣΙΩΝ ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΙΚΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΝΑ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ. ΕΤΣΙ Η ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΥ 4 – 1. ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΦΑΝΗΚΕ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ ΑΦΟΥ Ο ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ. ΜΕΤΑ ΤΟ 0 – 2 Η ΚΑΣΤΕΛΛΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΛΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΡΑΚΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΕΚΡΟΥΣΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΓΚΟΛΚΙΠΕΡ. ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ. ΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΡΙΑΜΒΟΥ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥΣ. Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΚΑΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΤΕΤ Α ΤΕΤ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΣΟΥΤΑΡΕΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ Ο ΓΚΟΛΚΙΠΕΡ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΟΒΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ. ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΗΞΗ Ο ΜΟΙΡΑΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΠΙΣΩ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΓΚΟΛ. Ο ΣΚΟΡΕΡ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΕΚΑΝΕ ΚΟΥΡΣΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΣΟΥΤ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΣΤΕΛΛΑ.

ΚΑΣΤΕΛΛΑ: ΠΡΑΣΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΝΑΝΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ – ΤΣΕΝΟΛΑΡΙ ΚΩΣΤΑΣ – ΔΡΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΜΠΙΝΙΑΚΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗΣ – ΡΑΜΑ ΡΕΖΙ – ΜΑΡΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ – ΤΣΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ – ΓΚΟΣΤΙΑΝΣΚΙ ΕΡΙΚ – ΜΑΝΕΣΗ ΤΖΟΥΛΙΑΝΟ.

ΣΑΝ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΠΑΙΞΑΝ: ΦΑΒΙΑΝΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ – ΚΟΝΤΙ ΑΡΝΤΙΤ -ΡΑΜΟ ΒΑΣΙΛΗΣ – ΒΙΤΣΑΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ.

---------------------------------

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Παιδικό 2012

2ος όμιλος

Θέση

Ομάδα

ΑΓ

Ν

Ι

Η

ΓΥ

ΓΚ

Διαφ

Βαθμοί

1

(1)

ΑΕ Σαλαμίνας

9

7

1

1

23

7

16

22

2

(3)

Νέοι Ευγενείας

10

6

0

4

19

14

5

18

3

(2)

ΑΟΚ Φαλήρου

9

5

2

2

17

14

3

17

4

(4)

Χαραυγή Αστέρας

10

4

3

3

16

14

2

15

5

(5)

Παννεαπολικός

10

3

0

7

12

17

-5

9

6

(6)

ΑΟ Καστέλλας

10

0

2

8

7

28

-21

2


ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ε.Π.Σ.Π.


ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 – 2012


Ε' ΟΜΙΛΟΣ


1. Α.Ε. ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

2. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.

3. Α.Π.Ο. ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

4. Α.Ο. ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ


ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ

ΠΡΩΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΗΠ. ΣΕΦ - ΣΑΒ. 21/04/2012 - 15:00


ΚΑΣΤΕΛΛΑ - Α.Ε. ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ 0 – 5


ΜΕΓΑΛΗ ΣΕ ΕΚΤΑΣΗ ΗΤΤΑ ΔΕΧΘΗΚΕ Η ΚΑΣΤΕΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΣΕΦ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΜΕ 5-0 ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ Α.Ε. ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.ΤΟ ΜΑΤΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΣΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ. Η ΝΕΑΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΙΔΙΩΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΘΟΡΥΒΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΑΥΛΑ ΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ 1-0. Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΡΟΛΟ ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΜΑΣ ΕΠΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΥΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΜΑΣ ΠΕΤΥΧΑΝ ΑΛΛΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΡΙΑΜΒΟΥ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥΣ. Η ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΕΝΤΕΚΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΟΧΤΑΔΑΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΘΕΙ. ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΕΙΡΟΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΣΩΜΑΤΟΔΟΜΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ. ΣΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.

ΚΑΣΤΕΛΛΑ: ΜΑΡΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ – ΧΑΙΤΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΡΑΜΟ ΒΑΣΙΛΗΣ – ΥΦΑΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΔΑΒΟΣ ΧΑΡΗΣ – ΚΟΝΤΙ ΑΡΝΤΙΤ - ΝΤΡΕΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ – ΡΑΜΑ ΡΕΖΙ – ΜΑΝΕΣΗ ΤΖΟΥΛΙΑΝΟ – ΒΙΤΣΑΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ.

ΣΑΝ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΠΑΙΞΑΝ: ΤΑΠΑΣΚΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ – ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ – ΣΕΓΙΣΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΧΑΒΕΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – ΝΤΕΝΤΑ ΕΛΤΟΝ – ΑΛΤΣΑΝΙ ΣΕΡΤΖΙΟ.


ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ

ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΗΠ. ΜΟΣΧΑΤΟΥ - ΣΑΒ. 28/04/2012 – 11:30


Ο.Σ.Φ.Π. - ΚΑΣΤΕΛΛΑ : 11 – 0


ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΤΥΠΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ Η ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΟΜΙΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΑΦΟΥ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΜΕ 11-0.
Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΗΤΑΝ ΧΑΩΔΗΣ. ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΚΟΝΤΡΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ Ο.Σ.Φ.Π. ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ ΟΤΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΤΟ 2000 ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΦΡΟΚΡΕΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΕΙ ΕΝΝΕΑ ΓΚΟΛ. ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΣΤΡΟΦΕΣ ΕΝΩ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ FAIR PLAY ΑΠΕΣΥΡΕ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ. ΠΑΡ΄ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΙ ΟΧΤΩ ΤΟΥ Ο.Σ.Φ.Π. ΠΕΤΥΧΑΝ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΕΝΩ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΟΡ ΣΕ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΥΨΗ.

ΚΑΣΤΕΛΛΑ: ΜΑΡΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ – ΣΤΕΦΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – ΚΟΝΤΙ ΑΡΝΤΙΤ – ΝΤΡΕΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ – ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΗΣ ΖΗΝΩΝΑΣ – ΧΑΙΤΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΝΑΝΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ – ΒΙΤΣΑΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΔΡΑΚΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ – ΜΑΝΕΣΗ ΤΖΟΥΛΙΑΝΟ.

ΣΑΝ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΠΑΙΞΑΝ: ΣΕΓΙΣΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ – ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΑΛΤΣΑΝΙ ΣΕΡΤΖΙΟ – ΝΤΕΝΤΑ ΕΛΤΟΝ -


ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ε.Π.Σ.Π.

ΤΡΙΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΗΠ. ΣΕΦ – ΣΑΒ. 12/05/2012 – 15:00


ΚΑΣΤΕΛΛΑ - Α.Π.Ο. ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 0 – 3


ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ Η ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΕΧΑΣΕ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑ ΔΥΝΑΤΟ ΑΕΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΜΕ 3-0. ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ, ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΠΕΤΥΧΑΝ ΣΤΟ 15΄ ΣΤΟ 23΄ ΚΑΙ ΣΤΟ 25΄ ΤΡΙΑ ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΑ ΓΚΟΛ ΜΕ ΣΥΡΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΟΥΤ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΕΤΟΥ ΑΡΚΕΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΦΛΥΑΡΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ ΑΛΛΑ ΕΩΣ ΕΚΕΙ ΑΦΟΥ Η ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΑΝ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΑΚΗ ΠΟΥ ΣΕ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΚΛΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΩΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΕ ΚΟΡΝΕΡ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟ. ΠΑΝΤΩΣ Ο ΑΕΤΟΣ ΣΤΟ Β ΜΕΡΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΔΟΚΑΡΙΑ ΜΕ ΣΟΥΤ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.

ΚΑΣΤΕΛΛΑ: ΜΑΡΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ – ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ – ΡΑΜΟ ΒΑΣΙΛΗΣ – ΧΑΙΤΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΝΑΝΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΜΑΝΕΣΗ ΤΖΟΥΛΙΑΝΟ – ΚΟΝΤΙ ΑΡΝΤΙΤ – ΡΑΜΑ ΡΕΖΙ – ΝΤΡΕΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ – ΒΙΤΣΑΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ.

ΣΑΝ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΠΑΙΞΑΝ: ΣΕΓΙΣΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΥΦΑΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΝΤΕΛΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – ΣΤΕΦΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – ΑΛΤΣΑΝΙ ΣΕΡΤΖΙΟ – ΝΤΕΝΤΑ ΕΛΤΟΝ.


ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ε.Π.Σ.Π.

ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΗΠΕΔΟ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 19/05/2012 - 11:00


Α.Ε. ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ - ΚΑΣΤΕΛΛΑ 2 – 0


ΠΟΛΥ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Η ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ. ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΠΡΟΕΒΑΛΕ ΣΘΕΝΑΡΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΘΡΙΑΜΒΟ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕ 6 – 0 !!!! ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, Α.Ε. ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ. Η ΗΤΤΑ ΜΕ 2-0 ΑΦΗΣΕ ΑΝΑΜΙΚΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ. ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΡ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΗΤΑΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΤΕΧΝΙΚΑ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΔΥΟ ΣΩΣΤΕΣ ΠΑΣΕΣ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΗ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΝΑ ΟΡΙΖΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. Ο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΛΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ. ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ Η ΚΑΣΤΕΛΛΑ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΤΗΣ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΛΑ ΕΩΣ ΤΟ 25΄ . ΣΤΟ ΛΕΠΤΟ ΕΚΕΙΝΟ ΟΙ ΕΩΣ ΤΟΤΕ ΑΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟ ΣΚΟΡ ΜΕ ΕΝΑ ΤΥΧΕΡΟ ΓΚΟΛ. ΣΕ ΕΝΑ ΑΚΙΝΔΥΝΟ ΣΟΥΤ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Ο ΚΑΚΙΣΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΣΑΝ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΧΘΡΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΦΟΥ Η ΜΠΑΛΑ ΑΛΛΑΞΕ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΜΑΣ. ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Η ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΙ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥΣ. ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΚΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ ΣΤΟ 51΄ ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΣΟΥΤ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.

ΚΑΣΤΕΛΛΑ: ΔΡΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΧΑΙΤΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΥΦΑΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΓΚΟΣΤΙΑΝΣΚΙ ΕΡΙΚ – ΚΟΝΤΙ ΑΡΝΤΙΤ – ΔΑΒΟΣ ΧΑΡΗΣ – ΑΛΤΣΑΝΙ ΣΕΡΤΖΙΟ – ΝΑΝΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ – ΔΡΑΚΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ – ΝΤΡΕΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ.

ΣΑΝ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΠΑΙΞΑΝ: ΕΛΑΜΙΝ ΚΑΡΙΜ – ΣΕΓΙΣΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ – ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΝΤΕΝΤΑ ΕΛΤΟΝ.


ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ε.Π.Σ.Π.

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΗΠ. ΣΕΦ - ΣΑΒ. 26/05/2012 - 09:30

ΚΑΣΤΕΛΛΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ( ΔΕΝ ΔΙΕΞΗΧΘΗ )

ΔΕΝ ΔΙΕΞΗΧΘΗ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΛΟΓΩ ΑΛΛΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΜΑΣ.


ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ε.Π.Σ.Π.

ΕΚΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ( ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ )

ΓΗΠΕΔΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ( ΦΥΛΑΚΕΣ )

ΣΑΒΒΑΤΟ 02/06/2012 - 10:00


Α.Π.Ο. ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ - ΚΑΣΤΕΛΛΑ 4 – 0


ΕΥΚΟΛΗ ΗΤΤΑ ΑΠΕΚΟΜΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΦΕΤΙΝΟ ΤΗΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Η ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΥΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΠΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΜΕ 4-0. ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΜΑΣ. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ Ο ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΚΑΙ Η Α.Ε. ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΥΝΑΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ. Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΕΠΑΙΞΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΜΑΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ. ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΟΥΣ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΟΝΟ ΚΕΡΔΟΣ ΕΙΧΑΝ. ΕΠΑΙΞΑΝ, ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑΝ,ΧΑΡΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΓΟΛΓΟΘΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ. ΣΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ Ο ΑΕΤΟΣ ΕΙΧΕ ΕΥΚΟΛΟ ΕΡΓΟ. ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ 2 – 0 ΕΝΩ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΚΟΡ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΔΟΚΑΡΙΑ. ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΕΤΥΧΕ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΓΚΟΛ, ΕΙΧΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΔΟΚΑΡΙ ΕΝΩ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΠΕΤΥΧΕ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΑΚΟΜΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ. ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΠΩΣ ΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΕΡΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΣΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΜΑΡΑΚΗ ΠΟΥ ΜΕ ΣΩΡΕΙΑ ΑΠΟΚΡΟΥΣΕΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΡ.

ΚΑΣΤΕΛΛΑ: ΜΑΡΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ – ΑΛΤΣΑΝΙ ΣΕΡΤΖΙΟ – ΒΙΤΣΑΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ – ΚΟΝΤΙ ΑΡΝΤΙΤ – ΥΦΑΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΔΡΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΓΚΟΣΤΙΑΝΣΚΙ ΕΡΙΚ – ΝΑΝΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ – ΧΑΙΤΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΔΡΑΚΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ – ΜΑΝΕΣΗ ΤΖΟΥΛΙΑΝΟ.

ΣΑΝ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΠΑΙΞΑΝ: ΕΛΑΜΙΝ ΚΑΡΙΜ – ΝΤΕΝΤΑ ΕΛΤΟΝ – ΝΤΡΕΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ – ΔΑΒΟΣ ΧΑΡΗΣ – ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.

Α.Ο. ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ - Water Polo

logo-water_polo

----------------------------------------------------

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

water  polo academy-2013-2014

 

 

 ballΠολύ σύντομα περισσότερες πληροφορίες

 

 

ΑΝΔΡΙΚΟ

Α.Ο. ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ - WATER POLO

ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2015-2016 - Β' ΕΘΝΙΚΗ

περισσότερα

-----------------------------------------------------

 

polo acad 2015 16 1

Α.Ο. ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ: ΦΙΛΟΔΟΞΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

polo acad 2015 16 2 polo acad 2015 16 3

polo acad 2015 16 4

-----------------------------------------------------

aok-waterpolo0-2013

aok-waterpolo2-2013

-------------------------------------------------


aok-polo1 2014

aok-polo 2014

-------------------------------------------------

ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ (15-06-2014)

acad5

acad1

acad2

acad3

acad4

acad6

-------------------------------------------------

-------------------------------------------------

POL1

-------------------------------------------------

 

 

 

Ακαδημίες Ποδοσφαίρου

akadhmia 2016 2017

Ο αθλητισμός είναι πολιτισμός και για εμάς τους ανθρώπους του ΑΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ, είναι τρόπος ζωής. Δημιουργήσαμε πριν από δέκα χρόνια, την Ακαδημία Ποδοσφαίρου για παιδιά ηλικίας 5 -12 ετών και η ανταπόκριση ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας. Συνεχίζουμε και φέτος τα μαθήματα ποδοσφαίρου στους μικρούς αθλητές, με μεγαλύτερη εμπειρία και περισσότερη διάθεση, προσφέροντάς τους τις γνώσεις και τα μυστικά του ποδοσφαίρου, διδάσκοντας παράλληλα το ευ αγωνίζεσθαι, βασική προϋπόθεση για τη συμμετοχή κάποιου στις ακαδημίες μας. Απευθυνόμενοι στους γονείς των παιδιών της Καστέλλας, τους καλούμε να εντάξουν τα παιδιά τους στη δύναμη της ομάδας της γειτονιάς τους, τον ΑΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ. Σας γνωστοποιούμε ότι στον ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ λειτουργούν επίσης τμήματα απο 12 έως 17 ετών Παμπαίδων, Παίδων και Εφήβων καθώς και τμήμα υδατοσφαίρισης, στο οποίο θα μπορούν να συμμετέχουν οι αθλητές του Ποδοσφαιρικού τμήματος.

ΓΗΠΕΔΑ : ΣΕΦ (11Χ11), (5Χ5) & πλαζ ΒΟΤΣΑΛΑΚΙΑ (5Χ5)

ΤΜΗΜΑΤΑ :

mini - αστεράκια (Κ8)-(Κ6) : (5-6) - (7-8) ετών)

projunior (Κ10 : (9 - 10 ετών)

junior (Κ12) : (11 - 12 ετών)

προπαιδικό (Κ14) : (13 - 14 ετών)

παιδικό (Κ16) : (15 - 16 ετών)

 

ΕΝΑΡΞΗ: Σεπτέμβριος 2019

ΕΓΓΡΑΦΕΣ: καθ' όλη τη διάρκεια της ακαδημίας :

Τηλ: 6936673538

    junior

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ...........!!!

Αγώνες τμημάτων Ακαδημίας ποδοσφαίρου_

--------------------------------------

 Προηγούμενοι Αγώνες : sort1sort1sort1sort1sort1

--------------------------------------

Παιδικό

Α.Ο. ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ      : 0

Α.Ο. ΧΑΛΚΗΔΩΝ         : 3

περισσότερα arrowarrowarrow

--------------------------------------

Προπαιδικό (Ε.Π.Σ.Π)

ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ            : 1   

Α.Ο. ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ       : 4 

περισσότερα arrowarrowarrow

------------------------------------------------

Προπαιδικό (Τουρνουά)

Α.Ο. ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ      : 1   

Ο.Σ.Φ.Π. (ΡΟΚΑΪ)       : 3 

περισσότερα arrowarrowarrow

--------------------------------------

Τζούνιορ Group 1

Α.Ο. ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ (1)      : 1 

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (2)                : 2 

περισσότεραarrowarrowarrow

-------------------------------------------------------

Τζούνιορ Group 2

Α.Ο. ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ (2)               : 1

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (2)       : 2

περισσότεραarrowarrowarrow

--------------------------------------

Προτζούνιορ

Α.Ο. ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ       : 6

Α.Ο. ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ      : 2

περισσότεραarrowarrowarrow

--------------------------------------

Μίνι

Α.Ο. ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ       : 1

Α.Π.Σ.Ε. ΑΜΦΙΑΛΗ     : 3  

περισσότεραarrowarrowarrow

Αθλητικά πρωτοσέλιδα

Αγώνες τμημάτων Ακαδημίας ποδοσφαίρου ΤΖΟΥΝΙΟΡ (Κ12) - ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ (Κ10)

Τζούνιορ (Κ12)  (2007-2008)

Junior 2018 19

9Χ9 ACROPOLIS ACADEMY TOURNAMENT

soccer  3ος αγώνας - 1ο Γκρουπ 

startrosterΓηπ: ΦΩΣΤΗΡΑΣ ARENA - ΤΑΥΡΟΣ

calendar1 Σάββατο 20/10/2018    playtime  16:00

Α.Ο. ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ (1)    : 3  

Α.Π.Σ.Ε. ΑΜΦΙΑΛΗ         : 1   

περισσότεραarrowarrowarrow

--------------------------------------

8Χ8 ACROPOLIS ACADEMY TOURNAMENΤ - 3ος ΟΜΙΛΟΣ

soccer  1ος αγώνας - 2ο Γκρουπ

startrosterΓηπ: CAMPO DE FUTBOL - ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗΣ

calendar1 Κυριακή 21/10/2018    playtime  11:00

Α.Ο. ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ (2)    : 5

Α.Ε. ΜΟΣΧΑΤΟΥ            : 1

περισσότεραarrowarrowarrow

--------------------------------------

Προτζούνιορ (Κ10)   (2009-2010)

02 proj aok pao aigaleo 1

          soccer 3ος Φιλικός Αγώνας

startrosterΓηπ: ΟΔΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗΣ

calendar1 Σάββατο 20/10/2018    playtime  11:00

Α.Ο. ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ    : 5  

ΠΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ          : 4 

περισσότεραarrowarrowarrow

Αγώνες τμημάτων Ακαδημίας ποδοσφαίρου - ΜΙΝΙ-ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ

Μίνι (2011 - 2012)

02 mini aok neoi eygenias 1

3ο Φιλικός Αγώνας

startrosterΟΔΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ -- ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗΣ

calendar1 Κυριακή 21/10/2018    playtime 12:00

Α.Ο. ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ    : 1 

Α.Ο. ΠΕΙΡΑΙΑ          : 3  

περισσότεραarrowarrowarrow

Επικοινωνία

ΓΡΑΦΕΙΑ
ΑΛΕΞ. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 36           ΤΚ 185 33 - ΚΑΣΤΕΛΛΑ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΤΗΛ. & FAX : 210 4112455

 100 9730

Επικοινωνήστε μαζί μας και στα e-mail : aokastellas@hotmail.com , info@aokastellas.gr
και θα σας απαντήσουμε σε κάθε απορία και διευκρίνιση που θα ζητήσετε.

Χάρτης Λέσχης Αο Καστέλλας

Επικοινωνήστε άμεσα

Παρακαλούμε για όποια πληροφορία ή / και επισήμανση να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα.
(Όλα τα πεδία είναι απαραίτητα.)
Να γνωρίζετε ότι τα στοιχεία σας δεν κοινοποιούνται σε τρίτους από τον ΑΟ Καστέλλας.

ύμνος α.ο.κ.

sound by Jbgmusic

ο καιρός ......

Συνδεδεμένοι Χρήστες

We have 220 guests and no members online

Εγγραφείτε στο Newsletter

Μοιραστείτε με φίλους...

Delicious

Η ώρα είναι .......

Μιλήστε με άλλους επισκέπτες

Turn off/on Sound Options Smileys History FAQ Kide Chat
Guest_9547: thank so considerably for your site it helps a lot.«link»
Guest_6791: Thanks meant for delivering these kinds of great info.«link»
Guest_5170: say thanks to so considerably for your web site it aids a great deal.


«link»
Guest_8632: At this stage in time, thеre ɑre about threе other teams that can be found in the same bߋat as Chelsea and Sundеrland.
Makes you wonder what number of people have lost money fߋr this rеason. Doesn't it? Just Ьeɑr that in mіnd when you attend place bets on yoᥙr European football team. Be certain to keep in contact who is injureⅾ and who isn't to make sure thɑt you don't have your hopes beyond their budget.
That's the disһ for folks who are waiting this week's games as well as a different tip in case you are who used getting into football poker.

If your team remains stationary a great too many gaρs how the opposing team can get through ti mⲟunt a counter ɑttack. Is a goоd defenders don't push up it allows the opposing forwards to put themselves much closer to your ցoal, which will give them more opportunities for closer ѕhots rrn уour goal.


Also take into account that sport is always in flux. Imagine the impact of rule changes ⲟn the system. That time goal-line as well technology can be found in and change things eternally. Penaⅼtіes, offsides and red cаrds could аll eventually be reviewed.
In rugby, rules have been changing for years, some of which have ɑny big еffect the performance.

The grеat things аbout online football betting are unlimited. The folks who utilіze this methߋd for Soccer Betting eⅼevateⅾ their amount wining at faѕt accelerate. Placing online soccer bets is excellent way of increasing the exⅽitement to your baⅼl online game.
But if you are intereѕted іn еɑrning some real money then you will need to have some football betting systems. Soccеr Вetting systems aге so designed consumers work online and they enable the users to get the most from the bets that include plaсеd.
The betting sуstems аre made to cover large numbers of board games. The chances of wіnning in Soccer Betting also increase if you follow ѕome given tricks. You can locate these for internet.

Thе first rule when betting on football through using avoid standard bookmakers. They'll priсe up a football mɑtch by using ɑ hսɡe percentage in their favour. Placing your bets at a betting exchange gives you much better value for funds no challenege show up sort of bet Soϲcer Odds you would like to make.


Bᥙt lets get back to Adam. Ꭺdam wants regaгding Soccer analysis rich and famous becausе tһat just what he sees every day. What he doesn't see iѕ ѕuccessful people doing anything altogether different. Adam ԁoesn't know any successful people - time frame.
Everyone in his ⅼife is poor and difficult. They work at jobs that aren't glorious, in addition, it honest, aren't the assоciated wіth jobs too many people aspire to as family. Kids don't say, "I want in becoming a day laborer," or, "I want a checker at Safeway." To be fair, they additionalⅼy don't plan to be teachers.


Enjoy punting on each betting ceremony. Enjoy your firm. The mind works wonders. Howe
Guest_4144: Lovely blog! I am loving it!! Will be back later to read some more.
I am bookmarking your feeds also

«link»
Guest_3330: say thanks to so considerably for your internet site it aids a whole lot.


«link»
Guest_8242: I loved аs much aѕ you'll receive carried ᧐ut riɡht herе.
The sketch iѕ attractive, уⲟur authored material stylish. nonetһeless, you command get got ɑn nervousness oνeг thаt yoս wish be delivering thе folloѡing. unwell unquestionably come more formerly aցain since exаctly tһe same nearlʏ ѵery often insidе caѕe yօu shield this hike.


«link»
Guest_9884: say thanks to so considerably for your site it helps a great deal.


«link»
Guest_1911: Love the website-- extremely user pleasant and lots to see!


«link»
Guest_8261: %%

«link»
Guest_9855: The gameplay purpose of "drawing" or "painting" strokes on the monitor led numerous journalists and gamers alike to believe that that Ōkami would be nicely-suited for the Nintendo DS or Wii, both equally of which aspect controls capable of building.


«link»
Guest_1661: Yay google іs my queen aided me to find tһis grеat site!


«link»
Guest_4260: 메이저카지노 메이저카지노 카지노게임 카지노 카지노사이트 온라인카지노 바카라 바카라사이트 온라인바카라 ( «link» ) 사이트포럼 메이저카지노 메이저카지노 카지노게임 카지노 카지노사이트 온라인카지노 바카라 바카라사이트 온라인바카라 사이트포럼 메이저카지노 메이저카지노 카지노게임 카지노 카지노사이트 온라인카지노 바카라 바카라사이트 온라인바카라 사이트포럼 메이저카지노 메이저카지노 카지노게임 카지노 카지노사이트 온라인카지노 바카라 바카라사이트 온라인바카라 사이트포럼 메이저카지노 메이저카지노 카지노게임 카지노 카지노사이트 온라인카지노 바카라 바카라사이트 온라인바카라 사이트포럼 메이저카지노 메이저카지노 카지노게임 카지노 카지노사이트 온라인카지노 바카라 바카라사이트 온라인바카라 사이트포럼 메이저카지노 메이저카지노 카지노게임 카지노 카지노사이트 온라인카지노 바카라 바카라사이트 온라인바카라 사이트포럼 메이저카지노 메이저카지노 카지노게임 카지노 카지노사이트 온라인카지노 바카라 바카라사이트 온라인바카라 사이트포럼 메이저카지노 메이저카지노 카지노게임 카지노 카지노사이트 온라인카지노 바카라 바카라사이트 온라인바카라 사이트포럼 메이저카지노 메이저카지노 카지노게임 카지노 카지노사이트 온라인카지노 바카라 바카라사이트 온라인바카라 사이트포럼
Guest_9920: «link» «link» «link» «link» «link» «link» There will never be a perfect news product, but we hope the future will be stuffed with makes an attempt to make one.
«link» «link» «link» «link» «link» «link»

«link»
Guest_8314: Bir gebelikte ortalama hafta sayısı 40 haftadır.
Bir kadının son adet tarihi 37 ile 40 hafta arasında olduğunda hamile kalma şansı yaklaşık %50'dir. Bir kadının son adet tarihi 26 ile 36 hafta arasında ise hamile kalma şansı %25 civarındadır. Bir kadının son adet tarihi 12 ile 25 hafta arasında ise hamile kalma şansı %10 civarındadır.
Bir kadının son adet tarihi 12 haftadan az ise hamile kalma şansı %5 civarındadır.

«link»
Guest_3013: Slot machines typically offеr different payoutѕ depending exactly how to many coins that without a doubt on each pay cover.
If you bet two coins per line, a good win double the normal payout. If you play three coins, reqսire win multipⅼe. It іs up to you go many ϲ᧐ins you are planning to bet.

Tomƅ Ꮢaider - Secret of the Sᴡord: Boasting a massive 30 pay-lines, this 5 reel bօnuѕ Slot Machine will bе able your heart beating faster. If you liked the ⲟriginal Tomb Raider slot machine then јoin Lara Croft and enjoy the ultimate in realistic video bonus slot ρlay.
Offering free spins with hold feature, decide on a prize bonus round, random shoot en up wіlds and multi ѕcreen bonus featᥙres. This сan be a Microɡaming new breed bonus slot.

Lucky Shot is a 5-reel, 20 pay-line video ѕlot from Microgaming features a golf theme. It accepts coins from 1 cent to 50 cents, and thе particular number of ⅽoins that уou just can bet per spin is 200 ($100). There are a 35 winning combinations, a great jackpot of 15,000 coins, scatters (Gopher), up tо 18 free spins, and a Gopher Bonuѕ Game.
To win the 18 free spins, you have a need to hit three or more Golf Ꮯart symbolѕ. To activate the bօnus round, you muѕt have t᧐ hit three or more Gopher symbols on tһe reels. Symbols inclսde Gopher, Lսcky Shot, Golf Club, Golf Bag, Trophy, and Golfers.


You might not hear your Charlie's Angels Skiⅼl Stop Machine saying, "Hello, Charlie." .but it's almost great as getting the girls there in girl. These Slot Online Machines For Sale come with spectacular logos of the ɑwesome thrеesome tߋ help you compаny while your luck and skill are screened-in. You will get vibrant colors of this gamіng devіce attract immediаtе attention, as do the sіlһouеttes of the Angels.


You should set a betting limit prior to going thе particular Casino Slot Macһine perform. Іt is in order to sеt your win and loss limits so which you сan maximize you bankroll to enables you t᧐ have mօre time and money for more games. Upon reaching this limіt, you ought to immediately stop playіng.
Don't chase after your lost money after losing. May possibly lead to more losseѕ until dօ not more money left in your bankroll. Anyone win and have reachеⅾ your lіmit, this is also faг better to playing immediately to avoid losing that profits as still stimulate it.


At some.25 inches tall and 3.5 inches wide, it will eventually fit perfectⅼy just about anywhere you want to put it and it mimics real slot machine play appropriately. A manual release for coins is yet another beneficial and this slot machine bank accept 95% ⲟf coins anywhere.


Some slots tournaments can last 20 or more minutes a lot of of the extended tourneys can last an еntire day, that automaticallʏ pause eacһ time you log out (not the tourney but privаte play). The entrance price to secure a ѕlot tourney can range from low Ƅuy-ins up to the more
Guest_3202: Your advice is extremely appealing.

«link»
Guest_2710: I value the info on your web sites. Much thanks.


«link»
Guest_5333: Merely had to emphasize I am just grateful I happened on your page.


«link»
Guest_6186: Keep up the remarkable job !! Lovin' it!
My page - web page ( «link» )
Guest_2906: 청주출장샵수원출장마사지,카톡:po03)24시간언제든지예약신용믿음안전수원출장샵,기차여행대구출장안마소(TALK:PC90)24시간조건만남가능울산콜걸,동성애자존중만남모임[KaKaoTalk:ZA31]강남출장샵시급20만원-싸다콜걸강남콜걸,
통영출장마사지TALK:vB20 «link»

«link»
Guest_3031: Great internet site you've gotten here.

«link»
Guest_3342: In an interview Kotani states that there were about 20 costumed attendees at the convention's costume get together-manufactured up of members of her Triton of the Sea enthusiast club and Kansai Entertainers (関西芸人, Kansai Geinin), antecedent.


«link»
Guest_3016: Hamileyken, bebeğiniz için en iyi kararları verebilmeniz için ne kadar ilerlediğinizi bilmek önemlidir.
Bunu yapmanın en iyi yolu hamilelik testi yapmak ve Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri tarafından sağlanan HCG hesaplayıcısını kullanmaktır. (HKM). Bu hesap makinesi size tahmini bir son tarih verecektir, bebeğinizin doğum tarihinin olduğu gün hangisi.


«link»
Guest_5011: «link» «link» «link» «link» «link» «link» «link» «link» «link» «link» «link» «link» «link» «link» «link» This paper discovers the perceptions of collection as a place, conceived by primary college children and the duty of college libraries in regards to conference children's information requirements.


«link»
Guest_2828: If an individual claims, "This burger is fire," it in fact means that the burger is truly yummy.
It's even more of a system than an individual. "Developed in 1990, the Vaccination Damaging Occasion Coverage System (VAERS) is a nationwide very early warning system to spot feasible security issues in U.S.-licensed injections," claims its government website. It does so through "a substantial network of Chinese web, email and also content filters, network firewall softwares and various other tools, which evaluates web web traffic entering as well as exiting China," claims Dave Schroeder, an infotech planner at the University of Wisconsin-Madison. When Excite, one of the early Web online search engine and Internet sites, merged with the high-speed Net solution @Home in 1999, it began calling itself Exite@Home.
However, when you lot your solutions to create plans, you likewise bill greater than a single service being supplied. Sen. Tammy Duckworth (D-Ill.) on Monday suggested that the Government find a method to analyze the Social influencer marketing Lagos ( «link» ) media habits of existing and inbound service participants who show propensities towards extremist views.
Guest_1099: Very informative, look ahead to returning.

«link»
Guest_6370: Everyone lօves wһat you guys tend tо be up too. This kind of clever work and exposure!
Keeр up the amazing works guуs I've incorpοrated you guys to blogroll.

«link»
Guest_5149: Neil, 35, from Enfield fell for residence supervisor Jasmin, 34, immediately after recognizing her on social media.

Neil, 35, from Enfield, north London fell for residence manager jasmin live cams ( «link» ), 34, immediately after spotting her on social media.
Guest_4521: What's up, cool web site you possess right now.

«link»
Guest_5740: I value the details on your website. Cheers.

«link»
Guest_6400: say thanks to so considerably for your internet site it assists a lot.


«link»
Guest_7940: Over the years the acceptance of the diary grew, and in lots of schools, specifically in the United States, it was bundled as component of the curriculum, introducing Anne Frank to new generations of audience.


«link»
Guest_4614: Great website! It looks very professional! Maintain the excellent work!«link»
Guest_7148: Hi there, very good site you've got at this time there.


«link»
Guest_5080: Superb page, Stick to the beneficial job. Thanks for your time!«link»

Powered by Kide Shoutbox


Name:
Message:


:) :( ;) :P :D :| :O :S O.O 8) :_( :-* (!) (?)

ac kastella - facebook

Αφήστε το σχόλιό σας .......

aok-facebook